» Vart ska jag börja...

Hej allihopa hoppas att ni mår bra!
Ja...Nu var det väldigt länge sedan som jag skrev ut något här och ja jag vet inte vad jag ska säga. Eller jo det vet jag ju igentligen. Jag har serigöst haft så mycket irl så det är sjukt. Nationella proven har också börjat i skolan plus att jag har massor av vanliga prov. Så en dag efter skolan för mig ser ut ungefär så här... Jag kommer hem runt 16:00 äter någonting sen så går jag ut till stallet och rider mina två hästar och försöker iallafall att rida dem i 45 minuter typ. Sen så pluggar jag på vanliga prov. Och mitt senaste prov hade jag på torsdagen plus ett nationellt engelska prov. De andra provet var so som jag hade. Och jag fick hjälp av min moster några gånger att läsa på det och engelskan lite.
Men iallafall efter jag ridit så åkte jag till min moster och läste på so provet i i nästan 3 timmar...! Sen läste jag på engelskan vilket nästan tog en timme till. Sen åker jag hem och stensommnar (om man kan säga så)
Så har mina dagar sett ut nu ett bra tag och jag blir så trött och deprimerad över allt. Och jag får nästan ångest av att göra allt nu. Till och med när jag ska ut och rida. För att jag knappt orkar mer. Jag kan bruta ihop när jag ska gå up och åka till skolan. Och jag vet inte vad jag ska göra men jag går ju till skolan endå.
Så sitter jag där och är "Glad" som vanligt. Eller jag ser kanske glad ut men igentligen så mår jag inte allt bra.
Jag har också börjat att tricka någon medicin och börjat med tabletter för att jag ska orka mer och det är väl bra men liksom ja...
Ville bara få sagt allt det och nu tycker säkert ni att jag klagar massor när jag skriver här...MEN man måste faktiskt få klaga ibland.
 
Så pågrund av allt dethär så har jag inte hunnit att logga in på sso och jag har inte haft lust. Faktiskt så har jag tröttnat på det lite. Den enda anledningen till att jag loggar in egenligen är att få träffa klubben♥ För jag vill verkligen inte lämna dem.
Så det är tur att alla där förstår när man inte har tid.
Men igår var det första gången på länge jag loggade in en liten stund. Sent sent på kvällen när jag verkligen inte hade något annat att göra.
 
Så nu undrar ni väl vart dethär leder. och ja... det kommer ju aldrig upp något nytt på bloggen längre så jag ska fundera lite till men jag tror att jag kanske ska sluta att blogga här eller ta en väldigt lååångt paus iaf. Men jag vet inte. Men jag ska fundera lite till men det kan vara det sista inlägget här för mig.
Fast om jag saknar det för mycket kanske jag kommer tillbaka någon gång.
Pust... hoppas ni orkade att läsa allt. Kram♥
 

Här kommer också några bildminnen