» Jubileum med Ankan <3

Hallåå där! :D
Idag var det en riktigt trevlig och rolig dag på sso.
För att jag och Anja Lionheart har haft ett jubileum idag och det hade vi för att vi har varit vänner så länge och för att jag var hennes första vän på sso ♥
Så då tyckte Ankan som hon kallas att vi skulle ha ett sådant jubileum.
Men vi gjorde lite olika grejer.
Ni får se på några bilder :3
Vi åt först lite go mat borta vid Vingården.
Sen så åt vi ju lite go fika såklart :P
Sen så körde vi en rolig lek (eller vad man ska kalla den) Men man gör en slags bugg i rh så att det är en person som ser hela ridhuset hela tiden och att man kan röra på sig sammtidigt. Sen så ska man säga ett ställe som den personen ska till och vi tog gåd. Då ska det personen som ser vägleda den till målet. Aa det är svårt att förklara men det blir riktigt mycket fail i det men väldigt kul är det. Särskilt kul blir det när den personen som har buggen som inte ser något den personen kan också springa igenom allt (nästen) Så då kan man bara springa igenom staketen, murar, vissa grindar osv.
Hahah och när det är jag som vägleder och Anja då springer igenom ett staket tex så tror ju jag också att det bara är att gå igenom staketet xD
(Ni kanske inte fatta någontig vad jag prata om där men det var kul iallafall)
Efter det så sprang vi runt och flumma och tog en liten badtur!
HAHAHA!! Denna bild alltså x'D så ful, Men också rolig :3
Aha jag bjöd inte på så många bilder. Men när man har så kul kan man inte koncentrera sig på att ta massor av bilder. Så jag glömde av lite. Men några fick ni iallafall :D
 
Vill tacka Ankan också för att hon är min vän ♥♥♥
 
 

» Hindren i sso

En sak jag skulle vilja med hindrerna i sso är att.. Dem fixar så att det finns oxrar. Vissa av er läsare kanske inte vet vad ett sådant hinder är. Men det tänker jag visa nu.
Såhär ser en oxer ut. Det är alltså två hinderstöd och oftas den bommen som är närmast hittåt den kan vara ett snäpp lägre än den bommen i bak.
Här är då en till bild när en häst hoppar över det. Jag tror dem flästa har sett ett såntär hinder förut och vet var det är.
Men iallafall ett sånthär hinder vill jag ha till sso och särskilt till ridhuset :3
 
Men en till kul grej om dem skulle göra trippelbararr med.
Men nu undrar nog vissa vad i hela friden är det för hinder. Jo det är som en oxer ungefär men det är ytligare ett till hinderstöd. Så det står tre på raken och det blir ganska brett och ju högre klasser man hoppar dessto bredare blir dem här hindren.
Visst vissa hinder är fina i sso men jag skulle vilja ha lite mer speciellare hinder i ridhuset. Eller aa speciella? Oxer är ju ett vanligt hinder. Så det borde ju alla känna till.
Lite ändringar med hindren (särskilt i rh då) Men liksom andra färger, andra hinder former osv. Det skulle vara najjjs elingt mig :D
Åhh och ett plankhinder med.. ahahh :3
 
(Bilderna är ifrån google)
 

» Uppdateringen - tretorn stövlar

Hej på er!
Idag är jag hemma från skolan eftersom jag mår skit. Gjorde jag igår med. Men kämpade mig igenom skoldagen. Men idag kände jag att det inte blir bättre och jag orkade inte en dag till såhär i skolan.
 
Men nu tänkte jag prata om dagens uppdatering lite.
Först när jag såk Nordsvensken på nyheterna så var jag rädd att jag skulle bli helt kääär i dem. MEN det blev jag inte. Visst dem är jätte söta MEN dem ser ju lika danna ut som Tinker hästarna ungefär.
Det är som Frisrarna och Andalusierna är också jätte lika bara andra färger loksom. Så hittils är jag inte jätte intresserad av dem nya hästarna eftersom jag redan har en Tinker och att jag ska spara sc till alla mina hästar nu. Så ska jag ju bara spara till dem jag vill ha, årkar spara till helt enkelt.
Just nu så sparar jag ju till Tabianon Som jag tycker är så sjjjjjuckt fiiiin. Och det är bara tre veckor kvar :D Jag har väntat i fem veckor nu så det närmar ju sig. :D
 
Men OJ nu har jag pratat om massor av nya hästar. Men det jag ville berätta om igentligen var dem nya ridstövlarna som kom idag till The fashion barn i Silverglade byn.
Dem är ganska lika ett par stövlar i verkligheten.
Här kommer en bild på dem
Dem här Tretorn Ridstövlarna finns också i olika färger som dem i sso.
Okej man ser jätte otydligt på denna bilden. Men ni kan ju själva gå och titta på dem :3
Jag tycker det är jätte kul att sso teamet kommer med lite nyare grejer till sso. Som snyggare stövlar/mer modernare saker, Hjälmar, Kläder, och stövlarna med dragkedjor och inte sånna man måste dra på sig.
Detta är riktigt bra enligt mig. Tummen upp :D
Dem här stövlarna är också riktigt snygga i hoppningen.
 
Åh just det en sak till idag kom ju hästmarknaden tillbaks så idag blev jag beundrad!! YEY JIPPIE WOOP WOOP :D Nu är man snart beundrad med allt typ. Bara lite saker kvar i Skördebygden tror jag xD
Gött!