» Klyftan med hovskägg?!

God kväll på er! Kunde inte sluta och stänga ner datorn när jag fick in flowet i denna underbara bilden. Jag är faktiskt imponerad på mig själv nu eftersom att jag lyckades med denna underbara bild.
 
 
Super nöjd verkligen men varför gjorde jag Klyftan med hovskägg undrar ni, ju det är ett mycket änkelt svar och det är att jag bara ville gra det. :P
Men godnatt på er, nu börjar jag nästar somna där jag sitter på stolen. så hörs någon annan gång med etg annat inlägg.... guuud vad jag är trött! D:

» Servrar nere!

Just nu är servrarna på starstable nere och det är pga ett ''hacknings program'' som sägs ge spelaren oändligt med sc men det kom även med en annan bieffäkt och det var ju såklart att det fackade upp hela starstable. Spelare kom in på andras spelares konton utan anledning, vissa spelade blev av med sina sc och alla grejer dem hadde och vissa blev tilloch ed avstängda från starstable pga att den som hade lyckats att ta sig in på ens gubbe betedde sig olämpligt och det straffade ju såklart spelaren var gubbe som blev hackad.
 
Vad jag har förstått av det som starstable har laggt ut på deras nyheter som ni kan ser HÄR så är det att dem har stänkt ner ALLA starstable servrar runt om i världen för att lösa detta problemet.
 
Detta visar nog för att ALLA att man skall vara välldigt försiktig med vad man tankar ner på sin dator och hur kritisk man skall vara mot sidor och allmänt allt som finns i världen.
 
Jag vill att alla ni ALLDRIG skall tanka ner något, låna ut lösenord eller något liknande som ni är rädda om. Det är hemskt viktigt att ni inte ger ut information som är viktig till någon som ni inte litar pöå till 280% eller mer! Man skall ALLTID om man gör något sådant har 100% koll på persionen lixom att jag lånar inte ut information om mig till någon annan är dem i min släkt tillexempel, dem jag kan lita på mest och dem jag kan får ut något av om tex, mina sc på starrstable försvinner/ blir uppköppta av någon och jag vet att det är bara den persionen som har haft tillgång till lösenordet osv....
Om jag nu skulle ge ut mitt lösenord till tex Tan som jag blogger med och hon köper upp mina sc av misstag eller något sådan så skulle det vara mycket svårare för mig att få tillbaka det som jag förlorat efterso jag känner inte henne så mycket och vi har inte treffats utan bara pratat över ett/ flera skyp-samtal.
 
Jag vill att ni skall vara hemskt redda om era grejer och hoppas att ni inte gör misstagehn som många har gjort med att ladda ner detta programet eller något annat program som finns på villket spel som hells!
 
Detta var ett välldigt långt inlägg då jag ville vara få sagt detta och hoppas att ni inte är sura på mig för att jag så himla lat.... :P  ...För det vet jag att jag är. xD

» värdekod

Snart så..fyller Star Stable hela 3 år!!
Åh vad tiden går fort...känns det som nu. Men det känns riktigt kul att snart få fira att sso fyller 3 år ♥
Nu har jag spelat sso i lite över 1 år och jag måste bara säga hur sjukt tuktiga teamet är (som jobbar på Sar Stable)
Efter bara en månad så händer det sjukt mycket i spelet och nya underbara grejer kommer eller förbättras. Så rolig ideer har dem med.
 
Jag tänkte iallafall säga ''om ni inte redan viste det'' att det finns en värdekod nu. Värdekoden är för att fira att sso fyller år snart. Det blir typ som en liten tidigare prisent till oss.
Gå in på din profil sen till fliken ''VÄRDEKOD'' I den lilla rutan så skriver du in..BIRTHDAY3. När du skrivit in denna kod så får du 300 sc :D Hahah jag har tänkt på en sak. Att varje år (nu vet jag inte hur det första året var när sso fyllde år men) Så har det blivit mer sc. När dem fyllde 2 fick vi 200 sc nu när dem fyller 3 så fick vi 300 sc...Hahah tänk typ när dem fyller 5 och uppått....Då blir det välldigt mycket sc tillslut. OM dem tänker fortsätta med detta systemet. Med att ge så mycket sc som sso blir.
 
 
 
 
Tog med en bild ifrån förra årets kallas för sso! Undrar ur kläderna kommer se ut iår :D Spännande spännande....
 
Tänkte också säga att anledningen till att jag var så oaktiv igår var för att, jag var i göteborg hellllla dagen. Var där med tre roliga vänner och jaa... vad ska man säga lixom? Vi shoppade, gick runt i alla möjliga affärer, fika, åt mat, bara hade almänt trevligt. Så aah det var najs.