» Mysig känsla...

Åh, vad mysigt det är med de här såm vind skydden. Det passar verkligen in i detta landskapet. Riktigt mysigt med sånna här ditaljer. Och jag tycker faktiskt att det blir lite mysigare på något sätt när det ser ut som om att det har gått hål i ''skinett'' eller vad det är för något cx och sen att dem har sätt små tyglappar över. En kul grej.
Lägtar verkligen efter snö i heeella Jorvik...♥
 

» Redigerad bild?

Nu när jag fastnat för detta med redigering igen och inte har så mycket idéer på villken häst jag skall rediger så undrar jag om någon av skulle vela ha någon redigerad bild av mig? 
(Två bilder jag har gjort på sista tiden)
 
Jag redigerar inte i något profsigt program utan användre programet Gimp 2.8 som faktiskt fungerar välldigt bra för mig.
 
Det är inte något svårt för mi att få tag på en speciell häst eller så men det jag vill veta är villken häst ni vill att jag skall göra här näst? Kan vara någan jag redan gjort eller någon helt ny, skall det vara någon människa i bilden eller flera hästar det bestämmer ni.
Lämna en kommenter om villken häst ni vill jag skall redigera, om man vill ha bilden i full storlek alltså 1000px så är det bara att säga till för nu laddar jag upp alal i storlek 700px för att dem skall få plats i ett inlägg.
 
Om ni vill ha en bild till en heder eller något så är det bara att säga till. ;) 

» Nytt på hemsidan!

 

I år gör vi det ännu lättare för er att hitta den där perfekta julklappen: i vår helt nya Star Stable-butik hittar du flera fina presentpaket som är utmärkt lämpade för Star Stable-fans i alla åldrar!

Är du en ny spelare som behöver lite försprång? Eller är du kanske redan en mycket erfaren Lifetime Star Rider som behöver ett riktig uppsving av Star Coins? Star Stables presentbutik har flera olika paketerbjudanden med Star Coins och Lifetime-medlemskap, som passar alla spelare!

Samtidigt som du får din presentkod direkt via e-post så är detta inte enbart en osynlig digital present; alla våra presentkort skrivs ut på ett otroligt fint julkort som levereras direkt hem till din dörr, vilket ger mottageran något att öppna upp på julaftonsmorgon!
 
Du hittar alla fantastiska erbjudanden genom att följa instruktionerna på bilden ovan.

Dessa otroliga julerbjudanden finns endast tillgängliga en begränsad tid, och detta är vad du kan välja mellan:

    • 3,000 Star Coins
    • 5,000 Star Coins
    • 10,000 Star Coins vårt mest prisvärda Star Coins-paket någonsin!

  • Lifetime-medlemskap + 3,000 Star Coins
  • Lifetime-medlemskap + 5,000 Star Coins
  • Lifetime-medlemskap + 10,000 Star Coins vårt mest prisvärda Lifetime-erbjudande någonsin!

Ge bort en gåva full av äventyr, skoj och vänskap denna jul!
Gå till Star Stables presentbutik nu!