» new stuff

Ifrån föra onstagsuppdateringen kom det lite nya saker uppe i fg bergen. Jag tycker det känns som om lite nya huvud uppdrag är på G.
Väldigt spännande! Hoppas verkligen på att uppdragen med Anne kommer snart. Då är alla ödesryttare tillsammans igen.. och att vi ska få träffa/ göra uppdrag med/om Justin igen. Ha man glömmer typ bort honom iaf jag. När jag red till moorland för att levla för några dar sedan så red jag igenom det stället där Justin brukade stå. Då kom jag på.. just det Justin finns med xD haha. Vill verkligen ha mer uppdrag om han med. 
Man känske kan slå läger här? ;D
Humm nu kanske jag börjar vara i fg lite eftersom jag verkligen gillar detta stället. Jag är anars allllldrig i frigrove, Never ever.
Men nu kanske :3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» Härlig dag

Hejsan alla! :D 
Idag så har jag varit borta med familjen och kusinerna. Vi va vid ett jätte härligt ställe. Vi badade, fikade och efter det så åt vi på en resturang som hade super go mat. Tummen upp! 
Men det var på en ö som vi badade och så. Så vi åkte en liten båt dit sen så hyrde vi cyklar och cyklade till en liten mysig strand. Vi var nästan ensama där först så det kändes som om man hade en egen lite strand C: 
 
Vi kom hem ungefär kl 8 på kvällen. 
Vi fixade med hästarna när vi kom hem osv. Men sen tänkte jag levla och yta lite bilder på sso. Men det slutade med att jag redigerade istället (vilket var väldigt länge sedan) Så blev väll lite nöjd ändå. 
MEN jag vill ju sååå ha en ritplatta! ♥ För det är så svårt att sitta och redigera med dator musen... :/ 
 
Aja Här kommer bilden
När jag gjorde denna bild så tänkte jag på min fina kille Hawkeye (Höken) Så denna bild är meningen att det ska vara min buskille Höken :3 ♥
 

» Dövarmt!!!

(Inlägg via mobilen)

Hej. 
Så grymt varmt det har varit denna vackan som va, är det vara jag eller vill jag att det skall regna i bara  en dag så jorden och en själv blir åter fuktad. 
Tänk er, sitta inne i huset, titta på en bra film, inlindad i en filt, ha popcorn, chips och läsk vid din sida... mmmmm.

Just nu är detta min högsta dröm + en fläkt förståss. :3

Varit inne en stund på SSO och gjort dagliga med synfield. Funderar faktiskt på om jag skulle byta hår/ hårfärg till mörkare svart då jag faktiskt färjade det väldigt mörkbrunt igår när jag var och klippte mig. 
När jag kom till stallet efter klippningen i går var det många som tappade hakan, haha.

Har faktiskt en fråga till er: Vad skulle ni vela läsa om i famtiden av mig på bloggen? Skulle det tex vara det vanliga, vad jag gör eller något helt annat?

//Nellie