» Nyheter från SSO- Teamet

Om ni inter redan sätt det så kom detta upp i går på starstables nyhetssida. Ett tack till alla spelart som varit tålmoding under dagarna som starstable var nere.
Hejsan!

Ja, förra veckan vart lite tokig som ni nog vet, men som tur är har vi alla hunnit sova ut en hel del sedan dess! Vi har försökt se till att ni inte känner er besvikna över att spelet låg nere i några dagar, så därför har vi ordnat några saker för er!

Tack för att ni stöttade oss så mycket och för att ni hade så fint tålamod medan vi arbetade!

Glada hästar
Som ni förmodligen redan märkt så såg vi till att era hästar blev omhändertagna under tiden det inte gick att spela. Star Stable-gänget matade era fyrbenta vänner och såg till att de hade gott om vatten. Detta var ett sätt för oss att få säga tack!

Star Rider-tid
De som har betald Star Rider-tid har missat några av sina dagar på grund av ”Den stora serverexplosionen i december 2014”! Oroa er inte... Alla som är betalande Star Riders har nu fått 4 extra dagar med Star Rider-tid till era konton så att ni inte går miste om något ni betalat för. 

Här kommer en riktigt häftig grej…
ON FIRE! Batterierna som ger ström till våra servrar upplevde lite av en härdsmälta tidigare och för att fira att vi tillsammans klararde oss igenom detta har vi tagit fram en extra cool t-shirt! 

Vår unika, exklusiva (och rätt roliga) ON FIRE!-t-shirt ges till alla spelare helt gratis! Visa era vänner att ni hjälpte Star Stable-gänget med virtuella kramar, virtuellt kaffe, virtuella kakor samt äkta kärlek, genom att använda denna häftiga t-shirt när du rider runt i Jorvik! 

Håll koll på vår Facebooksida och vår Nyhetssida nästa onsdag (17:e december) efter en särskild värdekod för att få just din t-shirt!

En tuff ny t-shirt för ALLA!

Helt fantastiska fans
Ni är alla helt fantastiska och vi tackar er så otroligt mycket för att ni hållit vårt humör uppe på topp trots en tuff vecka. Vi har verkligen världens bästa fans! Ni äger!

Nu är det dags att kolla in väderprognosen för Jorvik. Det verkar som att vi kommer få ett mer vintrigt väder framöver med start redan på onsdag...!

Kramar
från Star Stable-gänget
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara vi ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar: