» De långa inläggen..

Hej alla läsare som är kvar!
Ja som sagt så är ju bloggen riktigt oaktiv och det är många som tröttnat på våra blogg nu och det förstår jag helt.
Men det är också alltid några som kommer in och tittar. Dem flesta vill nog att bloggen ska bli så som förut. Mer igång och så. Och jag tycker fakstiskt lite syns om dem som fortfarande går in på våran blogg varje dag i hopp för att få läsa lite nya inlägg. Men inga nya inlägg kommer.

Just nu kan det ju dröja en vecka tills nästa inlägg kommer och så ska det inte behöva vara. Jag själv har ju inte så mycket tid över till bloggen. Men jag har funderat på att man kanske inte alltid måste skriva dem här långa inläggen hela tiden. Vissa bloggar jag läser/har läst skriver faktiskt inte alltid något. Dem bara lägger ut en bild och kanske en liten text till. Men ibland så kommer det lite längre inlägg.
Jag tycker iallafall det skulle vara bättre att bara lägga ut en bild. Så att det kommer ut något på bloggen. Så att den liksom hålls igång. Om ni förstår vad jag menar.
 
Jag vet inte men jag ska testa. För jag själv tycker det är tråkigt när man läser en jätte bra blogg. Men så en dag så blir den så oaktiv så den läggs ner eller något.
Sen så tycker jag att det är så roligt att det finns måga som gillar våran blogg o det vi gör/skriver om. Så jag älskar verkligen att skriva till er ♥
 
OJOJ.. lite täxt att läsa där ;3
 
Samma sak med bilderna. Att det är trevligt tex om man bara lägger ut en bild så kan man fixa lite med den. Som göra kanterna runda, lägga till sol osv. Vad som helst liksom.
 
Men denna bilden lägger jag också upp för att.. Ni ser att jag rider om kring i sb och jag brukade alldrig vara där sen jag flyttade till fp. Men nu har jag flyttat tillbaka till.. det underbara stallet js. Miljön är ju så vacker :D
 
Oj... Vad långt inlägg det blir nu iallafall. Aja, Nu ska jag verkligen försöka. Om inte nähee.. Då är det helt enkelt så.
Krammm ♥
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara vi ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar: